Nakládaný hermelín II - konzumace

27. února 2006 v 0:20 | -JM- |  Domácnost
V pátek před týdnem jsem tu psal, jak jsem nákladal hermelín. Tento článek přispěl k návštěvnosti mého blogu skoro stejně jako před tím článek o Ivánkovi: při pohledu na přehled stránek, odkud sem chodí náhodní návštěvníci, se může zdát, že celý svět jako jeden muž žije nákladaným hermelínem a poslouchá přitom dranatizaci policejních odposlechů.
A právě, jak jsem se tak na ty statistiky před spaním díval, tak mi došlo, že 9 dnů je již zcela postačující doba naložení. Takže jsme už kousek naloženého hermelínu okoštovali. A je vynikající!:-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sargo Sargo | 27. února 2006 v 12:36 | Reagovat

Vynikající? Slabé slovo. Přímo... prostě tento nakládaný hermelín dosáhl horní hranice svých možností.

2 milovník nakládaného hermelínu milovník nakládaného hermelínu | E-mail | 15. prosince 2006 v 11:21 | Reagovat

no jako já naložil hermelín aa všude se píše že se má nechat uležet při pokojový teplotě,podle mě je to nesmysl,hermelínn mi za 4 dni splesnivěl smrděl a bublal..napište mi někdo prosím jak se to teda dělá? v chladu nebo sem někde udělal chybu,,upozornuju že sem postupoval podle receptů akorát ta pokojová teplota při zrání mi nesedí...dík za odpověd předem

3 jm jm | Web | 15. prosince 2006 v 15:43 | Reagovat

Nejsem odborník, ale řekl bych, že je možná potřeba pořádně utáhnout víčko na sklenici.

My to měli ve spíži, kde teda úplně teplo jako v pokoji neni, ale nedovedu přesně odhadnout, kolik tam může být tepla. Počítam, že je taky potřeba mít to v temnu, jako všechny potraviny.

4 Pavla Jirotková Pavla Jirotková | E-mail | Web | 1. září 2007 v 15:01 | Reagovat

Ahoj, také záleží na tom jaký máte sýr. Ja si kupuji Tesco hermelín a ten častokrát teče ještě před naložením :-) , ale zas stojí jenom cca 12Kč. Podle mě to stačí nechat uležet tak týden. Abych ho měla ještě rychleji, tak ho nechám první den při  pojové teplotě a pak ho dám do lednice, tak na 3 dny. Když budete mít zájem, ochutnejte jeden velmi starý recept na nakl. hermelín na http://www.vsechnomozne.info/?q=nakladany-hermelin-s-jalovcem . Pavla

5 Martin Michlovský Martin Michlovský | E-mail | 20. února 2008 v 18:17 | Reagovat

Ahojte.Včera jsem si koupil nové bicí a mají dobrý zvuk.Je to sada Premier-Cabrie.Malý buben má skvělý rymšot.I s přepravníma blanama to zní dost dobře.Jo a k temu činele Zildjian Avedis za pouhých 45 000,-.Je to profi sada,tak to tomu i odpovídá.Koupil jsem pouze hi-hat,crash a ride.Jsem velmi spokojen.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama