Nákladaný hermelín

17. února 2006 v 22:08 | -JM- |  Domácnost
Dneska večer jsem měl kuchařskou. Udělal jsem večeři. A když se vařily brambory, tak jsem se konečně pustil do nakládaného hermelínu, co už dlouho chystáme, že si zase jednou uděláme.
Recept je to z internetu, ale přesný zdroj už si nepamatuju. Je tam česnek, cibule, nové koření, pepř a bobkový list. Minule jsem to udělal bez feferonky, protože nemám moc rád ostré. Ale trochu to asi přeci jen chce, tak jsem dovnitř nasypal trochu papriky.
Naložil jsem celkem tři hermelíny.
Ve špajzu to necháváme nejméně tak pět dní.

Tentokrát jsem tam dal ale hodně té cibule a česneku. Ještě ta paprika k tomu: to jsem zvědav, jestli to půjde jíst bez piva. Ale zase jako podklad by to bylo skutečně geniální: mastné, lehce pálivé, syté.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama